Opvoedspieren

Opvoedspieren©


Hopla! Heel Nederland aan de Opvoedspieren©!Hoe komt het toch dat we in lastige opvoedsituaties vaak precies het tegenovergestelde gaan doen van wat we willen bereiken? Het verbaast mij keer op keer. De vraag houdt mij bezig. Het heeft te maken met jouw binnenkant en of jij je slimme Opvoedspieren hebt getraind. Er zijn bijvoorbeeld drie Simpele Slimme Basisspieren die de meeste mensen niet gebruiken en dat is echt zonde. Er zijn nog meer slimme spieren. Je leest er binnenkort meer over.Of je nu vader, moeder, opa, oma, leerkracht, pedagogisch medewerker of gastouder bent…Heb jij de zorg voor kinderen dan is er altijd sprake van opvoeden. We doen dat veelal onbewust en soms bewust. Ik vergelijk opvoeden met een expeditie. Je bent met kinderen onderweg. Je hebt waarschijnlijk wel enigszins een idee welke kant je op wilt en gaat op pad. De route blijkt bergen en dalen te hebben. Dat is normaal. Zo ziet met elkaar leven er uit. Alles is nieuw. Deze route heb je nog niet eerder gelopen. Heb je wel ervaring? Ook dan zal je merken dat de route die je dacht dat goed was om te nemen voor ieder kind anders blijkt te zijn.


Al gaandeweg train je tijdens Expeditie Opvoeden jouw opvoedspieren©. Net zoals regelmatig fietsen je beenspieren sterker maakt. Al doende wordt je dus sterker.


Vreemd genoeg trainen we als het om opvoeden gaat ook vaak de niet zo slimme spieren. Hierdoor krijgen we het juist zwaarder i.p.v. lichter tijdens Expeditie Opvoeden. We doen dat met de beste bedoelingen. Gek toch?  We zijn daar heel hardnekkig in. 


Ga jij voor de korte termijnoplossing of wil je investeren in lekker soepele slimme spieren? Bouwen aan een positief contact tussen jou en het kind? Met getrainde slimme opvoedspieren© loop je veel gemakkelijker rond. Wie wil dat nu niet?

Hopla! Gooi je armen in de lucht!Zeg:'Ja, ik wil mijn Opvoedspieren© trainen en vraag een offerte

aan voor een lezing. We gaan tijdens de work-out aan de slag met de volgende onderwerpen:


  • Waarom we in contact met kinderen vaak niet doen wat nodig is
  • Werking kinderbrein en de basis voor positief contact
  • 8 Slimme Opvoedspieren©
  • Welke spieren vragen om training?
  • Wat is er nodig om de spieren te trainen?Als jij je bewust bent van de slimme spieren en deze gaat trainen loop je relaxter rond in de wereld van het opvoeden. Het effect op kinderen en daarmee ook op jezelf is groots!

   

Je als kind, als mens gehoord en gezien

voelen is verschrikkelijk belangrijk. Het is een voorwaarde voor een positieve ontwikkeling.


Toch vergeten we het in het leven van alledag.


Omdat je haast hebt. Omdat je moe bent. Omdat je geen geduld meer hebt.

 

Mijn doel is jouw opmerkzaamheid te vergoten, om je bewust te maken van wat je met al je goede bedoelingen doet.


Waag de sprong!


Train jouw slimme opvoedspieren©!Expeditie Opvoeden


Helpt opvoeden en begeleiden van kinderen makkelijker maken door het versimpelen van situaties en het versterken van communicatie.Kvk nummer 27365875


Algemene voorwaarden


Privacy